Godt Nytår

december 30, 2015 Webmaster

Varde Cykelklub´s bestyrelse ønsker alle et godt nytår – Vi har oplevet et fantastisk 2015, sales hvor det meste er lykkes bedre end vi havde kunne forvente. Vi har et klubhus, som bruges og fungerer som naturligt samlingspunkt – vi har både landevej og mountainbike grupper, som faktisk fungerer rigtig godt sammen, og deltager i hinandens aktiviteter, det er kun ganske få klubber forundt at lykkes med det. – Vi har gennemført vores kendte cykelløb til UG, og kom med TV2 Touren virkelig på det lokale landkort – både kommunen, Varde Handel og folk i byen bemærkede vores engagement i projektet, og vi er stolte af igen at være udvalgt som værtsby i 2016.

Godt nyt år til alle i Varde Cykelklub – og vores samarbejdspartnere, vi tager et år mere..

Vi ses i 2016.

Godt nytår