Kommissær – noget for dig?

december 30, 2015 Webmaster

28.11.2015: KOMMISÆR – NOGET FOR DIG?

På vegne af DCUs kommissærudvalg fremsendes her vedhæftede invitation til kommissærkursus, dosage der afvikles den 9. januar 2016. Invitationen er ligeledes at finde på DCUs hjemmeside. Se mere her: http://ny.cyklingdanmark.dk/nyheder/alle-nyheder/details/artikel/invitation-til-kommissaerkursus-9-januar-2016.html Så er der medlemmer i din klub, som er nysgerrig på at blive kommissær, så tøv endelig ikke med at sende denne mail videre til vedkommende.

Er der spørgsmål eller kommentarer til indbydelsen eller det at være kommisær, bedes I endelig tage kontant til de to kommissærudvalgsdistrikter ved: Distrikt Sjælland: Lars Gronemann, e-mail lars@trap-friis.dk, tlf. 23 29 43 15 Distrikt Jylland/Fyn: Henning Knudsen, e-mail henninghknudsen@gmail.com, tlf. 25 31 71 90 Venlig hilsen DCUs kommissærudvalg Formand Henning Knudsen >Invitation til kommissærkursus januar 2016<