Så er den nye hjemmeside i “luften”

januar 7, 2016 Webmaster

Forsiden 2016-01-07Kære medlemmer og andre brugere af www.vardecykelklub.dk

Vi har opdateret hjemmesiden og har gjort den lidt mere tidssvarende og integrerende med bl.a. facebook m.v.

Siden er bygget op omkring fire “hoved menuer” – Klubben, ed som indeholder alt info omkring selve klubben, vedtægter, kontakt os, og anden nyttig info. Klubtøj, som vil blive udbygget med tiden, men klubtøjet er vores fokus. Det er flot, det er billigt, og vi fremstår som en klub når vi alle kører i tøjet. Så er der et opdateret afsnit omkring træning – og beskrivelse af de forskellige grupper, og her er det vigtigt at vi alle hjælper med at holde dette ajour, så opdager du noget der ikke er korrekt, så skriv til webmaster@vardecykelklub.dk! Vores cykelløb giver sig selv – og til højre er der to “call to action” knapper, hvor folk kan indmelde sig og tilmelde sig vores mailliste.

Ellers er der på forsiden forskellige links til bl.a. kalenderen, som er noget mere avanceret end tidligere, vores facebook side og nogle fastholdte indlæg, som vi gerne vil holde lidt synlige på siden.

I vil bemærke at forum er væk. Vores udbyder stoppede med den service, som vi anvendte, og vi mener at vores Facebook grupper nok reelt har overtaget den funktion forum havde tidligere.

Vedr. facebook, så er det vigtigt at vi alle strammer lidt op omkring de mange grupper der efterhånden er oprettet. Det er super effektivt og smart med facebook for en klub som vores, men vi henstiller til at grupper og sider med Varde Cykelklub navn og indhold – de først afstemmes med webmaster, og at gør ham til medadministrator fra starten.

Vedr. indlæg og nyheder, så ser vi det således: En nyhed af almen klubinteresse BØR altid startes på hjemmesiden, ligesom dette indlæg. Alle “nøgle personer” med poster i klubben kan oprettes som bidragsyder, så de kan poste sådanne nyheder. Når den er postet, så deler man nyheden på facebook siden www.facebook.com/vardecykelklub  og den lever videre derfra.

Alle oplysninger omkring træning m.v. bør postes i træningsgrupperne, så der ikke “spammes” med en masse information til folk, som ikke har nogen interesse. Har man en træning eller aktivitet, som kan være spændende for alle eller andre, så er det naturligvis okay at dele den i flere grupper, men skriv så hvorfor I gør det..

Vi ønsker ikke at være politimand omkring alt dette, men vi henstiller til at I alle prøver at fange “anatomien” i den kommunikations linje vi prøver at opnå med dette.

God fornøjelse, og skriv til webmaster@vardecykelklub.dk hvis der er kommentarer eller rettelser

Varde Cykelklub – 07-01-2016
Ole Klemmensen, webmaster@vardecykelklub.dk &