Klubtur for ALLE til Mols Bjerge

februar 10, 2016 admin@vardecykelklub.dk

mols

Klubtur for ALLE til Mols Bjerge i weekenden d. 15-17 april 2016.
MTB, sildenafil Racer, pharmacy licens, view A, B, C, D & Qvinder i VCK.

Turen er for alle klubbens medlemmer – børn under 15 år dog ifølge med en voksen. VCK giver hvert medlem et tilskud på i alt kr. 500,-, altså kun tilskud til én tur pr. År – Harzen eller Mols.
For at opnå tilskud til turen, skal som minimum have været medlem af Varde Cykelklub siden 1-8-2015

Det er et dejligt kuperet område for landevejsrøverne og der er 2 MTB baner for Skovtroldene inden for kort afstand.

For MTB er det samme weekend som der afholdes SRam liga i Hammel om søndagen, så der kunne være mulighed for test af ruten lørdag og større deltager antal og tilskuer opbakning!

Fredag d. 15/4 cykles der kl. 13 ca. 90km. fra centret
Lørdag d. 16/4 cykles der kl. 10.00 ca.100+ km. fra centret
Søndag d. 17/4 pakkes sammen og der kan cykles en tur kl. 10.00 ca. 70 km. fra centret.

Frokosten indtages på egen regning på dagens cykeltur som vil variere i længde alt efter holdinddeling/formåen

Maden bliver præfabrikeret af Bilka (Knud Dreier). Vi skal selv stå for den sidste tilberedning/grillning på tværs af holdJ Aftenerne står i det sociale tegn, med hygge og underholdning.

Afgang 1: Fredag fra Varde kl. 9.00 med ca. ankomst i Ebeltoft kl. 12.00. Så er vi klar på cyklerne kl. 13.00 til en 4 timers tur. Indkvartering, bad & grill

Afgang 2: Fredag fra Varde kl. 15.00 med ca. ankomst i Ebeltoft kl. 18.00. Indkvartering og grill

Pris for 2 overnatninger inkl. 2xmorgenmad og 2xaftensmad løber op i ca. 850,- kr/pers.
Klubben yder tilskud på 500,-kr til de medlemmer som ikke har fået tilskud til Harzentur i 2016.
Dvs. egenbetaling for denne tur er 350 kr/pers. J Eller 850.- kr/pers hvis du allerede har modtaget tilskud til Hartzenturen.

Tilmelding sker på via Lapio > Tilmelding < | > Deltagerliste <
Senest d. 15 marts. Pt. har vi reserveret 50 pladser, så først til mølle. J