Et nyt stykke spor er klar i Grusgraven

februar 14, 2016 Webmaster

Vi har klargjort en forlængelse af det orange spor, ailment som til dagligt kaldes “Techno stykket”, side effects og som løber omkring “græs startområdet” som bl.a. anvendes til SRAM Liga og La Santa Cup. Der er udlagt stammer, visit this som viser vej efter i er kørt over den lille bro ved grusvejen, og følger i sporet, så får i 6-800 meter fed teknisk flow med på turen.

Det er vigtigt at I ikke flytter markeringen, da vi har brug for at der køres så meget som muligt på det nye spor de næste uger, da vi planlægger at det skal med på Vestergades Cykler MTB Cup afdelingen i grusgraven den 28/2.

Tak for hjælpen til Kaj Singletrack for at hjælpe med at finde flow, og tak til Michael og Jesper (?) for at møde op i dag og hjælpe med at rive mos og græs, så sporet hurtigt kan blive hårdt!

Sigurd & Ole Klemmensen

Rute2 Rute3