Opdateret struktur for B&U MTB for alle

februar 25, 2016 Webmaster

Til B&U mtb'er og forældre...

Vi har netop afholdt trænermøde, og er nu ved at være rigtig meget klar til at tage imod jer på Håndværkervej på tirsdag og drage en tur i skoven - vi glæder os til at komme igang med sæson 2016...

Vi har valgt, at vi i år laver en opdeling på "for-alle-holdet", således af Hold 1 kommer til at bestå af årgang 2005 og ældre børn og Hold 2 bliver årgang 2006 og yngre...

Der var sidste år stor aldersspredning på holdet, så vi tror, at dette bliver en god løsning.
Vi har så stort et trænerteam, at der fortsat vil være 2 trænere med til hvert hold.

Per Buch er holdleder for de store og undertegnede for de små...

Vi har aftalt, at trænerne så vidt muligt prøver at skrive her på Facebook gruppen  hvad der skal laves til træning.

Vi vil gerne have forældre til at køre med, i de tilfælde, hvor et barn har brug for det, men ellers vil vi gerne opfordre jer til evt at følges med os ud i skoven, til at give en hånd på de lange stræk.

Så kan i måske selv køre en tur derude og så evt følges med os hjem igen.. Det tror vi på er en god plan. Det skal dog lige siges, at det kan være, at en træner en gang imellem kan brug flere folk til et eller andet, men så siger de selv til.

Alle børn skal selv altid medbringe følgende: slange, kædeled og samler - man kan ikke forvente, at andre har noget med til ens barn.

Den faste træningsdag er tirsdag - der vil blive mulighed for også at træne om torsdagene - Martin Frederiksen vil være fast torsdagstræner for alle.

Det var vist de info vi tænker lige nu, at i skal have - hvis der dukker mere op så skriver jeg igen. Hvis i har spørgsmål, så kontakt os endelig (mtb-udvalget eller undertegnede)

Med venlig hilsen
Marlene Søndergaard-Nielsen