Varde Kommune kårede Årets Mestre 2015

marts 6, 2016 Webmaster

Den 3. marts kårede Varde Kommune, i samarbejde med Idrætsrådet, Årets Mestre 2015 inden for idræt og kultur. Idrætsrådet er det nye organ for al idræt i Varde Kommune.

Blandt de mange mestre, i en bred vifte af forskellige idrætsdiscipliner, blev seks mestre fra Varde Cykelklub kåret.

• Kamma Bergholt
  • Magnus Søndergaard
  • Rasmus Søndergaard
  • Signe Møjbæk
  • Ketil Nordestgaard
  • Lars Storgaard (Mangler på foto)

_MG_3201

Varde Cykelklub løb med Idrætsrådets pris 2015. En pris, der uddeles til en eller nogen, der har gjort noget særligt for idrætten på deres felt.

Idrætsrådet lagde vægt på, at Varde Cykelklub har været en markant aktør i 2015. Ikke blot fik vi TV2 på Tour til Varde, men særligt klubbens samarbejde og sammenhold blev bemærket i forbindelse med afviklingen af arrangementet. At Varde kom på landkortet og på alles læber blev fremhævet som en gevinst for Varde Kommune, som glæder sig til en gentagelse igen i år. Endelig fik Varde Cykelklub ros for at have modet til at kaste sig ud i så stort et arrangement.

Varde Cykelklub ses som en klub, der blomstrer og som rummer både bredde og elite. Landevejscykling og mountainbike. Klubben roses for at have en klar profil på hjemmesiden med trafik kodex, forhold til doping, forventninger til de forskellige niveauer…og meget mere.

Endelig blev det bemærket, at klubben har gang i en proces omkring foreningsudvikling.

Der var applaus fra alle i hallen, da formanden for Idrætsrådet ønskede tillykke og overrakte vandrepokal, blomster og en check på 5.000 kr. til Lisbeth, Tommy og Steen.

februar 2015 031
Formand Lisbeth, Tommy & Steen modtog prisen på vegne af klubben, - og vi er stolte over at blive set på den måde..

Tillykke til os alle – og særligt til jer, der yder en ekstraordinær indsats.

De bedste hilsner
Ole Tang

_MG_3258
Vandrepokalen, som fulgte med idrætsprisen