Så er finalen i Vestergades Cykler MTB Cup afviklet

marts 13, 2016 Webmaster

Tak til alle medlemmer, ailment som har været involveret i afviklingen, og ikke mindst kiosk pigerne, p-vagterne og rute folkene, som har været med til at løfte niveauet op endnu en gang.

Du kan læse referater og resultater på cuppens egen hjemmeside: www.vestergadescykler-mtb-cup.dk

Martin Krog har skrevet dette lille referat på vores Licens træningsgruppe, men vi bringer det her, for det fortæller lidt om stemningen til cuppen – alvor, men ikke så meget alvor at vi ikke kan smile og nyde..

Det var en kold forårsdag, der dannede rammerne for sidste afdeling af Vestergades Cykler MTB Cup.

Henrik Schmidt og Rene Plauborg havde fundet en hård fysisk og teknisk rute. Rævebjerget virkede mere overkommenlig, men med gedestien og det skaldede bjerg blev kræfter suget ud på 3 og 4 omgang og pynten pillet af enhver.

Dagens rytter er uden tvivl Allan Laumand. Et styrt på de første 2 meter i bedste supermand stil og Laumand var sidste rytter på startloppet. Imponerende god moral og et tegn på, at stadighed belønnes med en flot 8 plads. Laumand har igennem den sidste periode rykket sig både fysisk og teknisk, man bliver helt bekymret…

Jeg havde fornøjelsen af, at side på hjul af de 2 maraton konger: Benni og Allan, da jeg måtte udgå i en halv omgang efter en “Krog defekt = (de umulige defekter)” på anden omgang hvor skruen til Triggeren forsvandt og efterfølgende reparation ved mål. Benni er uden tvivl tilbage og Lindblad bør blive en dominerende rytter i C-klassen, hvis han ellers magter, at komme afsted fra start.

Men dagens sjoveste oplevelse var på rævebjerget, i stedet for tilråbene ”kom så krog” blev det i stedet ”Gaffelen er godt nok grøn”.