Klubbens Harzen ture har skiftet form i år

marts 15, 2016 Webmaster

Kære alle,

HarzenSom det måske er bekendt via mund til mund, så har der pågået et ret stort arbejde med at få tilpasset Harzen turene, så alle parter har kunne få deres ønsker opfyldt på bedst mulige måde.

For at undgå rygter og snak om klikker og grupper, som ikke arbejder sammen, så har MTB udvalget og bestyrelsen besluttet at give den komplette forklaring på forløbet.

- Da vi lancerede datoerne for Harzen turene, så blev der taget et ret stort hensyn til de licensryttere, som havde meldt ud at de gerne ville deltage i Maraton MTB DM, som var planlagt til datoen for den første Harzen weekend. Da Kolding så melder fra som arrangør, så flytter DCU Maraton DM til weekenden efter (den anden Harzen tur), da det så kan afvikles i forbindelse med det allerede programsatte Marselisborg MTB Maraton. Det er ikke nemt at finde en ny maraton arrangør med så kort varsel, så derfor er deres løsning den bedste for DCU, men efterlader jo en stor del af Varde's licensgruppe i et dilemma.

I første omgang løser vi det, ved at flytte de licensryttere der hurtigt melder ud. at de vil køre DM over på første tur. Men som tiden går, så er der et par ekstra licensryttere, som egentlig også gerne vil køre DM, men de afholder sig fra at melde det ud, da de er nervøse for reaktionen blandt de resterende licens ryttere på den oprindelige tur.

Da vi bliver bekendt med dette dilemma, og at vi faktisk har over-booket Hotel Regina efter den første "runde" flytninger, så samler vi alle licensrytterene for at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre. Det står ret hurtigt klart, at licensrytterne selvfølgelig ønsker at være en del af fællesskabet i Harzen, men det vigtigste er dog at cykle på det niveau, som man plejer og forventer af turen. Efter en del research ogf forespørgsler, så ender det med en løsning, hvor licensgruppen samlet flytter fra tur to til tur et, og booker sig ind på en andet hotel, hvor alle kan være.

Det er vigtigt for MTB udvalget og licensrytterne, at slå fast, at denne løsning er en en-gangs forestilling, og at vi på ingen måde ønsker en separat licenstur - vi mener faktisk den oprindelige hold/gruppe inddeling er super, og håber vi fortsætter med det "normale" koncept næste år.

Da disse ændringer har gjort, at der nu er ledige pladser på både MTB-C/Landevejs turen og MTB turen, så åbner vi for tilmeldinger frem til og med søndag den 20/3 kl. 24.00. Der åbnes ikke for yderligere licensryttere, da vi ikke har reserve hotel kapacitet booket.

Med håb om at alle anerkender at dette er den løsning, som vi kunne få på plads inden for de praktiske rammer, som var givet os, så håber vi ar der måske findes endnu et par medlemmer, som vil gribe chancen og tage med til Harzen i Maj.

Mange hilsner

p.v. af bestyrelsen & MTB udvalget