Sommeropstart for alle i klubben race og MTB

marts 17, 2016 admin@vardecykelklub.dk

Sommeropstart for alle i klubben

Vi starter VCK-klub-træningen med fælles rundstykker og kaffe kl. 09:30. Hvor efter vi kl. 10 kører ud på de mange forskellige hold – MTB og Landevej – alt efter det niveau vi nu er på, viagra order her først på sæsonen.

Lørdag den 2. april 2016 er også dagen hvor den ”officielle” landevejstræning for alle i Varde Cykelklub starter – nye som gamle ryttere.

Er du ikke medlem af Varde Cykelklub, search men tit har haft lyst til at prøve om dette er noget for dig, rx er denne dag perfekt til at få lysten afprøvet.

Vi håber, at der er rigtig mange der møder op til træningsopstarten, så alle kan finde nogen at køre sammen med.

Efter lørdag den 2. april 2016, vil der være landevejs træning hver tirsdag og torsdag kl. 18:00, med afgang fra klubhuset. Her vil der ligeledes blive opdelt i hold efter niveau, og der vil altid være mindst 1 holdkaptajn tilknyttet hvert hold – husk cykellygter i starten.

Om søndagen er der lagt op til langtur for alle der har grundformen i orden. Her køres med en intensitet hvor pulsen er ca.40 slag under max. Det gælder om at få km og tid I benene, på disse ture og der er ikke lagt op til cykelløb og lange intervaller her. Holdkaptajner og andre kan byde ind med tur forslag på forum.

Vi ses lørdag den 2. april kl. 9.30 til morgenkaffe.