Tilmelding til årets klubmesterskab landevej er åben

april 27, 2016 admin@vardecykelklub.dk

Så er vi klar med årets klubmesterskab på Landevej, cost og håber at kunne trække endnu flere deltagere end sidste år.

Vi har ændret lidt i forhold til sidste år, no rx bl.a. har vi indført nye klasser (Damer – H30 – H40 – H50). Ruterne er næsten de samme som sidste år. Og sidst men ikke mindst, er der ingen deltagergebyr i år.

Proportioner

Klubmesterskabet består af 3 løb fordelt over sæsonen. Løbene bør være så alsidige som muligt, således at klubmesteren er den rytter der mestre flest af cyklingens discipliner.

Løb 1)

Disciplin: Linjeløb Kort.

Tid. Torsdag den 9 juni, kl 1800.

Sted: Rundstrækningen ved Thorstrup kirke som i 2015

Distance: Ca. 40 km

Løb 2)

Disciplin: Enkeltstart

Tid: Tirsdag den 21. juni, kl 1800.

Sted: Området omkring Kjelst som i 2015

Distance: ca. 12 km.

Løb 3)

Disciplin: Linjeløb, lang

Tid: Tirsdag den 23. august, kl 1800

Sted:  Rundstrækning rundt om Orten, med Start og Mål ud for Sdr. Randsigvej 35 (Samme sted som sidste år)

Distance 5 omgange ca. 75 km

Øvrige forhold:

• Klasser: Damer, H30 (0 – 39 år), H40 (40 – 49 år) og H50 (50 -100 år).
  • Dårligste resultat fratrækkes det samlede resultat.
  • Klasserne køres kun hvis der er min 3 deltagere i en klasse.
  • Der udpeges kun en klubmester i en klasse hvis der er min. 10 deltagere i en klasse.
  • Deltagergebyr – GRATIS – du skal dog købe en chip, hvis du ikke allerede har en, og den koster kr. 100,00 som betales ved tilmeldingen via Lap.io.
  • Cup beregningen foretages automatisk, så det er vigtigt at du anvender samme e-mail, chip og skriver dit navn på præcis samme måde hver gang du tilmelder dig, hvis du gør det til de enkelte afdelinger. Tilmelder du dig via den samlede cup tilmeldling, så er det ikke et issue.
  • Hvis du ikke deltager, eller kommer i mål i en afdeling, så tildeles du 200 point.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig her >> Tilmeld dig her  <<