Vintersæson 2016/2017 hos FysioDanmark Varde på Vestre Landevej.

oktober 3, 2016 Webmaster

GRATIS

• CX-WORX (Muskeltræning)
  • KETTLEBELL (Muskeltræning)
  • Body Bike (Spinning)

Vintersæson 2016/2017 hos FysioDanmark Varde på Vestre Landevej.

Varde Cykelklub har lavet en ny flot samarbejdsaftale med FysioDanmark Varde omkring træning i vintersæsonen, order for klubbens medlemmer.

Tilbuddene er GRATIS, og starter allerede onsdag d. 5. oktober 2016, og løber frem til 25. marts 2017

Vi får hele 3 træningsmuligheder:

• CX-WORX Onsdage kl. 17:00 – 17:30:
    FysioDanmark Varde stiller 20 pladser til vores rådighed, og man skal blot møde op, og gå til den.
  • KETTLEBELL Onsdage kl. 17:15 – 17:45:
    Spørg Tommy hvor hårdt det er, han har prøvet det. FysioDanmark Varde stiller 5 pladser til vores rådighed, MEN her skal man melde sig til, da holdet kun er på 10 i alt.
  • Body-Bike Onsdage kl. 18:05 – 19:35:
    FysioDanmark Varde stiller 25 pladser til vores rådighed, og man skal blot møde op, og gå til den.
  • Body-Bike Hver anden Lørdag kl. 10:00 – 12:00.
    (Med mulighed for hver anden lørdag kl. 12:00 – 14:00):
    FysioDanmark Varde stiller 35 pladser til vores rådighed, og man skal blot møde op, og gå til den.

Der er ikke tale om Body Bike i traditionel forstand, men træning som er tilpasset det vi normalt ville træne.
Det er Tommy Kristiansen og Tonny Holm – frivillige fra Varde Cykelklub – der står for Body Bike træningen.

For at kunne planlægge trænings tilbuddene og evt. lave opdeling er det nødvendigt, at man melder ind med hvilke dage man vil deltage og i hvad. Deltagelse er ud fra ”først til mølle” princippet.

Tilmelding sker til Tommy Kristiansen: t.tungelund@gmail.com

Første træningsdag er altså Onsdag d. 5. oktober 2016.

Varde Cykelklub
og
FysioDanmark Varde
Vestre Landevej 67
6800 Varde

PS:
I aftalen er der også mulighed for RABAT på Træning, Sundhedstjek, Førstehjælpskursus og Massage.
Læs mere om disse muligheder i >PDF Dokumentet her<