Infobrev & kontingent 2017

januar 30, 2017 Webmaster

Kære medlemmer,

Så skulle alle infobreve være omdelt til medlemmerne, og dem som bor udenfor cykelafstand af Varde, de har fået tilsendt pr. post. Håber i finder informationerne interessante og relevante. Mangler du dit eksemplar, så kan du hente det her ->Nyhedsbrev 2017

Betaling af kontingent 2017:

Vi er blevet gjort opmærksom på at der er et problem med nogle af de udsendte opkrævninger, som alle er sendt pr. mail. Har du ikke modtaget en opkrævning, så beder vi dig om at indbetale via bankoverførsel i.h.t nedenstående. Hvis du så vil sende en mail til kasserer@vardecykelklub.dk med dit navn og din e-mail, så kan Åse lige checke at vores oplysninger er korrekte.

• A-B-C og D hold: 500 kr. pr. år
• B/U (indtil det år man fylder 18 år): 400 kr. pr. år
Betaling skal ske senest den 31. januar 2017 på konto nr. 7700 – 1437375 for at opnå fuldgyldigt medlemskab. Husk at kontingentet skal være betalt inden generalforsamlingen den 22. februar 2017, hvis du vil deltage i generalforsamlingen.

Mange hilsner