Træning over sommeren i Varde Cykelklub.

juni 27, 2017 Webmaster

Hermed følger et lille overblik over træningsplanerne for de forskellige hold hen over sommermånederne. Følg med på holdenes FB grupper, da det er der de daglige ting kommunikeres ud.

  • Landevej A: Træner efter deres træningsplan, men uden fast træner i Juli.
  • Landevej B, C & D: Træner på de normale træningstider, men der er IKKE tilknyttet faste holdkaptajner, så dem der møder op organisere træningen.

 

  • MTB Licens – Voksen & B&U: Der trænes efter træningsplanerne og der kommunikeres via FB grupperne hvem der er træner/tovholder.
  • MTB B & C: her køres efter normal plan i uge 27, og først i uge 29, 30, 31 og 32 er der selvtræning. De opfordrer til at melde ind via FB grupperne om der trænes og om der ønskes selskab!

 

  • MTB B&U for alle – både hold 1 og hold 2: Der holdes sommerferie i hele Juli, så træningen starter op igen tirsdag den 1. august.

Husk der holdes fælles sommerafslutning for HELE klubben på lørdag den 1. juli – men cykling på de respektive hold kl. 10.00 og kl. 12.15 serveres der GRATIS Grillpølser, brød, Cocio, Sydbank kildevand, sodavand og øl.

Bemærk: Vi holder sommertilbud på klubtøjet denne lørdag, så der gives 20% på alt mellem 12:15 og 14:15 lørdag den 1. Juli 2017

Læs hele invitationen med eftermiddags og aftens program her: http://www.vardecykelklub.dk/begivenhed/sommerferie-sammenkomst-maaske-med-grillfest-til-ud-paa-natten