VardeClassic 2018 – Tilmeldingen er åben

februar 2, 2018 admin@vardecykelklub.dk

Varde Classic – tilmelding er åben.

Glæd dig til en fed cykeloplevelse i og omkring Varde.

Et unikt koncept hvor MTB, Gravelrace og traditionel motionsløb på landevej afvikles parallelt.

Fælles for alle ruter er, at der er start og mål ved Varde Fritidscenter. På dagen vil pladsen summe af liv med mange forskellige aktiviteter og her vil man også opleve den specielle stemning, der er omkring afviklingen af et motionscykelløb.

Der er 4 forskellige distancer at vælge mellem. På de to lange ruter er der depot i Nordenskov, hvor vores dygtige og berømte kioskpiger vil diske op med et flot udvalg af forskellige forfriskninger. Ved målet vil der blive serveret en lækker sandwich samt en frisk Cocio til alle.

Sæt kryds i kalenderen ved. Søndag d. 17. juni 2018 – og tilmeld dig gerne nu

https://vardeclassic.dk