Shimano MTB Liga i Varde den 9. og 10. juni 2018

maj 20, 2018 Webmaster

Så er der opdaterede informationer vedr. Shimano MTBLiga #3 i Varde. Du kan læse dem på https://www.sportstiming.dk/event/5298

Ruten er lidt kortere end sidste år, men følger generelt samme skabelon. Det er planlagt to officielle rutevisninger, som begge starter fra eventpladsen nord for Nysø (start/mål området) Det er Tirsdag 29/5 Kl. 18:30 og Lørdag den 2/6 11:30

Bemærk at der er mulighed for primitiv campering ved Natur Kultur, men det skal reserveres og bekræftes på forhånd.

Der er også mulighed for at booke plads til team telte, som anvendes af klubber – ikke blot familie telte. Disse bookes også på forhånd. Læs herom i proportionerne på sportstiming.dk under Varde løbet.

HUSK også at vi lørdag afholder motions løb – Facade Partner MTB Race, hvor vi håber mange ryttere, der normalt ikke kører licens, vil bakke os op med en start – og prøve en rigtig fed UCI MTB Rute. – Tilmelding og info finder du på: https://www.sportstiming.dk/event/5556

Vi glæder os til at se dig i Varde den 9. og 10. Juni

Varde Cykelklub