fbpx

Vigtig opdatering omkring vores klubtøj

maj 20, 2018 Webmaster

Kære medlemmer,

Bestyrelsen har besluttet at vi fortsat tilbyder et tilskud til køb af klubtøjs “pakker” bestående af trøje, vindvest og kort buks. Tilskuddet er indregnet i pakkeprisen og udgør 250,00 pr. pakke – hvert medlem kan godt bestille flere pakker og derved opnå flere tilskud!

Der er åben for bestilling af klubtøjet nu – og runden lukker den 28. maj, og det bestilte tøj forventes at blive leveret i uge 32, som jo er medio august. Så tænk langsigtet og få bestilt vintertøjet nu, for næste runde er med levering i oktober/november.. Der vil fremover være tre årlige runder, så vi skal alle tænke lidt fremad! Der vil være EN prøvemulighed mere inden shoppen lukker – det er på tirsdag 22. maj fra 17 – 18.

Vi har opdatetert teksten på vores hjemmeside, hvor vi også har pointeret at Sportivo trøjen er den tæt siddende model, og Race er den almindelige model, som matcher vores tidligere pasform mest. På hjemmesiden skriver vi også lidt om planlagte ordrerunder og henstiller til at alle medlemmer prioriteter at køre med klubbens tøj til træning og låb, så vi sammen kan promote vores fine klub!

Benyt lejligheden til at få det falmede og langsomme gamle klubtøj skiftet ud med det nye flotte deign, som også er væsentlig hurtigere på vejen eller i sporet

Link til klubtøj på hjemmesiden: http://www.vardecykelklub.dk/klubtoej

Link til bestilling: http://teamservice.mbdenmark.dk/…/AGW5OOjUBiHQkEsc2UcRGtBlM…