B&U fokus dage for nye ryttere – forår 2019

marts 10, 2019 Webmaster

Varde Cykelklub laver tre kompakte opstartsforløb for nye unge ryttere, som gerne vil prøve at cykle mountainbike. Du undervises i teknik og håndtering af cyklen og vi gennemfører forskellige træningselementer, så du også bliver hurtigere på en cykel. Vi træner altid tirsdag mellem 17 og 19 og mødes ved klubben på Håndværkervej 10 lidt før afgang.

Forudsætningen for at deltage, er at man er mellem 9 og 16 år. Man skal møde op med en MTB cykel, hvor gear og bremser virker – og du ska have en hjelm på!

Til forårsopstarten, så skal du have lys på, som lyser vejen op – samt baglys, da det bliver lidt mørkt inden vi er tilbage. – Derfra hjælper vi dig, til at blive en dygtig cykelrytter.

De første gange må du meget gerne tage din mor eller far med, som kan cykle i baggrunden, og se hvordan tingene foregår. Det er gratis at deltage 3 gange

1. introdag: TIRSDAG 19/3 – Kl. 17 til 19
  2. introdag: TIRSDAG 26/3 – Kl. 17 til 19
  3. introdag: TIRSDAG 2/4 – Kl. 17 til 19

Det er “normal” træning hver tirsdag fra 17 til 19, men på disse tre dage er vi opsat til at give nye ekstra opmærksomhed.

Har du spm. så kontakt Bjarne Juul på 40 74 46 75 eller mail: bjarne.juul@hotmail.com

Varde Cykelklub