Klubtøj – August bestillingsrunde 2019 – Slut 31/8 2019

august 18, 2019 Webmaster

Det nye klubtøj bestilles via et link til vores leverandør, som desværre ændrer sig til hver runde, og derfor kan det ske at nedenstående link er udløbet, eller lukket – derfor beder vi om at I primært følger med på klubbens Facebook gruppe, hvor de nyeste oplysninger vil blive postet

Den aktuelle bestillingsrunde vil være åben fra 18/8 til 31/8 2019 via følgende link til webshop:

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe og via nyhedsopslag på hjemmesiden.

Klubben støtter fortsat med et tilskud til køb af “pakker”. Når I bestiller, så vær opmærksom på følgende:

• Pakke 1 herre race trøje –
    altså Alm. Race 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukse
  • Pakke 2 dame race trøje –
    altså Alm. Dame Race 2.0 Trico og Sportivo 2.0 DAME bukser
  • Pakke 3 herre sportivo trøje –
    altså Slimfit Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukser
  • Pakke 4 dame sportivo trøje –
    altså Slimfit Dame Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 DAME bukser

Vedr. trøjerne, så har der været lidt forvirring omkring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er Slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale  – og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet, som matcher den tidligere kvalitet vi havde.

Vigtig information omkring størrelser: Der har været lidt tendens til at folk oplever det nye klubtøj som mindre end de gamle. Vi opfordrer derfor alle til at prøve tøjet før det bestilles. Følg med på klubbens FB gruppe, hvor Tommy slår prøve dagene op – klubbens Facebook gruppe.

Vi håber alle medlemmer vil bakke op omkring det nye klubtøj, og se det som en super mulighed for at få skiftet alt det gamle “falmede” og slidte klubtøj ud.. Det er jo klubbens politik at vi ønsker at alle medlemmer anvender klubtøjet (specielt overdele) i videst muligt omfang til træning og løb, så vi den vej kan promote vores klub.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub