Vi ønsker at advisere alle medlemmer om at der er booket nyt hotel i Harzen til 2020.

september 3, 2019 Webmaster

Datoerne er:
Den 14. – 17. Maj for MTB Licens og MTB B-hold.
Den 4. – 7. Juni for Landevej, C & D MTB

Det er stadig i Braunlage, men det er en opgradering på faciliteter m.v. Vi SKAL booke hele hotellet, som har 32 pladser i dobbeltværelser. Der vil være mulighed for at få ekstra værelser og eventuelle enkeltværelser på et nabo hotel, og stadig spise morgen og aftensmad sammen med gruppen.
Prisen forventes at blive nogenlunde det samme for indkvartering i dobbeltværelser, som vi så i 2019, men booking af enkeltværelser vil afspejle den reelle kostpris vi kan få med nabo hotellet, men det får i detaljeret info om når tilmeldingen åbner den 15. januar 2020, og på grund af reservationsfristerne, så lukker tilmeldingen den 28. februar.

Så der er med at få skrevet det ind i kalenderen nu og være klar til at booke plads når vi åbner.

Mange hilsner
Harzen komiten i Varde Cykelklub