MTB Udvalget har to akutte behov, som vi beder vores medlemmer om at hjælpe til med at løse..

december 13, 2019 Webmaster

1. Club La Santa Cuppen 2020: Vi mangler to personer, som vil overtage opgaven fra Martin og Frederik med at videreføre afdelingen i grusgraven, som er fastsat til 25/6 2020.

Opgaven er forholdsvis simpel og overskuelig og der er god hjælp at få fra MTB Udvalget og Rene og Niels Aage, som står for afdelingen i Militærskoven.

I skal finde en god rute, som I vurderer kan fungere godt til La Santa Cuppens ånd, og den skal have en køretid for Sport på ca. 18-20 min, I skal organisere opsætning og nedtagning af ruten (med hjælp fra klubmedlemmer, som altid er friske, hvis de spørges) og I skal finde en person, som kan starte feltet, en som kan udlevere starnumre. Der foreligger en komplet og udførlig “drejebog” over de opgaver der skal løses og huskes i processen.

Vi har forespurgt nogle stykker, som har haft alle mulige gode grunde til at takke nej, men skal vi fortsat have to La Santa afdelinger i Varde Cykelklub, så SKAL der hjælp til, så I bliver nødt til at hjælpe os.

Skriv en mail til mtb@vardecykelklub.dk hvis du og/eller en kammerat  kan hjælpe. Vi har ikke rigtig stress på, men vil gerne have lukket sagen, så skriv inden 1. januar, hvis du vil sikre en La Santa afdeling i grusgraven. Har du brug for yderligere oplysninger eller en snak om projektet, så ring til Ole Klemmensen på 2810 0241

2. “B&U for alle” træningstilbud på tirsdage fra 17 til 19.
Vores træningstilbud for de helt unge ryttere fungerer på den måde at 10-12 trænere roterer gennem sæsonen, således at en er “chef træner” som planlægger sted og indhold og den anden er “hjælpe træner” som kører bagerst og hjælper med at holde gruppen samlet og glad.

Efter mange år med en forholdsvis fast træner trup, så er der nu noget frafald og nogle trænere, som “rykker op” med deres børn til at blive B&U licens trænere, så derfor er vi p.t. kun fire trænere, som er klar til 2020, og det kan vi ikke gennemføre projektet med. Vi SKAL minimum finde fem nye voksne, som vil indgå i rotationen gennem 2020. Det er også muligt at melde sig til enten efteråret, eller foråret, så planlægger vi efter det. Der kræves INGEN forudgående trænererfaring eller uddannelse for at være med. Hvis du ikke synets du har overblikket til at være A-træner, så skriv til os at du gerne vil deltage som hjælpetræner. Det vigtigste er at vi får trænergruppen komplet, så finder vi løsningerne undervejs.

Skriv en mail til mtb@vardecykelklub.dk hvis du kan hjælpe, og meget gerne inden 23/12, så vi kan få den nye plan lavet klar til januar. Har du brug for yderligere oplysninger eller en snak om projektet, så ring til Ole Klemmensen på 2810 0241

MTB Udvalget i Varde Cykelklub