Varde Cykelklub’s Cykeltøj

Opdateret den 12. januar 2020

Varde Cykelklub´s klubtøj er designet med vores “guld leopard med rød tunge” logo, som er inspireret af Varde’s byvåben. I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet.

Det fastholdes fortsat, men i efteråret 2017 blev det besluttet at opdaterer designet og skifte til ny leverandør, som tilbyder et “online” bestillingssystem, der letter håndteringen og lagerbindingen for klubben.

Det betyder at I skal være lidt mere forudseende med bestilling af klubtøjet, og vi beder alle om at tænke “fremad” så alle får bestilt det I skal bruge, og får det leveret til den tid i forventer. I skal lige være opmærksom på at der er et minimum på 5 styks pr. style, så vi kan ende i den situation at en bestilt vinterjakke i sommer runden måske ikke opnår det antal der skal til for at blive produceret, og I så må vente til næste runde – så alene derfor, så tænkt fremad når I bestiller tøjet.

Der vil fremover være tre ordrerunder, som er planlagt til følgende perioder:

• Forår: Bestillingsperiode: Ultimo januar / Levering: Medio marts
  • Sommer: Bestillingsperiode: Ultimo april / Levering: Ultimo Juni
  • Vinter: Bestillingsperiode: Medio august / Levering: Ultimo oktober

Det nye klubtøj bestilles via et link til vores leverandør, som desværre ændrer sig til hver runde, og derfor kan det ske at nedenstående link er udløbet, eller lukket – derfor beder vi om at I primært følger med på klubbens Facebook gruppe, hvor de nyeste oplysninger vil blive postet

Den aktuelle bestillingsrunde vil være åben fra 12/1 til 31/1 2020 via følgende link til webshop:

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe og via nyhedsopslag på hjemmesiden.

Klubben støtter fortsat med et tilskud til køb af “pakker”. Når I bestiller, så vær opmærksom på følgende:

• Pakke 1 herre race trøje -
    altså Alm. Race 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukse
  • Pakke 2 dame race trøje -
    altså Alm. Dame Race 2.0 Trico og Sportivo 2.0 DAME bukser
  • Pakke 3 herre sportivo trøje -
    altså Slimfit Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 HERRE bukser
  • Pakke 4 dame sportivo trøje -
    altså Slimfit Dame Sportivo 2.0 Trico og Sportivo 2.0 DAME bukser

Vedr. trøjerne, så har der været lidt forvirring omkring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er Slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale  – og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet, som matcher den tidligere kvalitet vi havde.

Vigtig information omkring størrelser: Mange oplever det nye klubtøj som mindre end det gamle. Vi opfordrer derfor alle til at prøve tøjet før det bestilles. Følg med på klubbens FB gruppe, hvor Tommy slår prøve dagene op - klubbens Facebook gruppe.

Nyhed: Der er nu mulighed for at bestille "Speed suit" (fantomdragt). Der vil nok kun være en årlig bestillingsrunde på dette produkt, så vi opfoprdrer alle til at bestille nu, hvis de ønsker sådan en "hurtig" sag.

Der er også mulighed for at bestille den sorte casual Didriksons jakke med borderi, som tidligere har været udbudt. Bestilling sker på dette link, og skal foretages separat fra den "normale" klubtøj bestilling. Link til klubjakke er https://www.sportstiming.dk/event/7244

Som tidligere skrevet, så håber bestyrelsen at alle medlemmer vil bakke op omkring det nye klubtøj, og se det som en super mulighed for at få skiftet alt det gamle “falmede” og slidte klubtøj ud.. Det er jo klubbens politik at vi ønsker at alle medlemmer anvender klubtøjet (specielt overdele) i videst muligt omfang til træning og løb, så vi den vej kan promote vores klub.

Bestyrelsen i Varde Cykelklub