Bike og CX WORX vinter 2020/2021

oktober 18, 2020 Webmaster

Bike og CXWORX vinter 2020/2021

Gennem en sponsoraftale med FysioDanmark Varde, har Varde Cykelklub mulighed for igen at tilbyde Bike og CXWORX til medlemmerne ganske gratis.

Aftalen løber fra oktober 2020 til marts 2021

Bike:

• Køres 2 gange om ugen med frivillige instruktører fra Varde Cykelklub:
  • Onsdag kl. 19.15 til 20.30
  • Lørdag kl. 11.00 til 13.00
  • Tilmelding til: t.tungelund@gmail.com
  • Første træningsdag er onsdag d. 21. oktober 2020.

CXWORX:

• De fleste ugedage på forskellige tidspunkter (frit valg, 1 gang pr. uge med undtagelse af mandage kl. 18.45)
  • Man skal selv oprette sig som ”Varde Cykelklub medlem” hos FysioDanmark, så man kan få medlemsnummer og medlemskort og selv booke sig på det ønskede hold.

Coronareglerne:

Bike: Der 25 nye WATT cykler til rådighed. Af disse 25 cykler er 5 markerede med tape, således at disse ikke anvendes, mhp. at sikre at deltagerne ikke sidder for tæt. Der er altså tilladt 20 deltagere i rummet pt.

Alle bruger sprit og spritter ekstra godt af, når timen er slut. Brug gerne flere klude til rengøring.

CX-WORX: I den store holdsal er der tilladt 20 deltagere, som skal have god afstand mellem hinanden – men der er næsten 300 m2 derinde, så det går fint. ALT sprittes af efter brug. Vi opfordrer alle til at medbringe deres egen måtte, da vi ikke kan garantere renligheden af de fælles måtter. Bruger man en fællesmåtte, skal man medbringe et håndklæde at ligge på.

Varde Cykelklub og
FysioDanmark Varde