Varde Cykelklub retter ind i forhold til nye Corona-regler.

oktober 25, 2020 Webmaster
Foreløbig indtil 23. november 2020 indstiller VCK alle klubaktiviteter med undtagelse af B&U træningen.
  • Børn og unge op til 21 år må fortsat gennemføre idræts- og foreningsaktiviteter. Derfor fortsætter træningen uændret for B&U for alle og for B&U licens (som fortsat kommunikeres via Facebookgrupperne).
  • Alle vi øvrige ryttere skal forholde os som i foråret, hvor fælles klubtræning og træningskommunikation i klubbens Facebookgrupper indstilles.
  • Der gennemføres fortsat spinning i FysioDanmark. Nu i hold af max 10 personer. Tilmelding lukker ved 10 tilmeldte.
  • Vi opfordrer til, at alle holder sig i gang og organiseres i privat regi, indenfor reglerne, så vi hurtigt kan få liv i klubaktiviteterne igen, når smittetrykket falder og reglerne lempes.
  • Klubhuset holdes lukket.
De bedste hilsner