Klubtøj bestillingsrunden, som omtales i klubbladet, må desværre udskydes indtil vi kan tilbyde prøve mulighed.

24-01-2021

Vi håber og ønsker at kunne tilbyde mulighed for at prøve tøjet før bestilling, men med forsamlingsforbud på fem personer, så ser vi ikke mulighed for at gennemføre dette p.t. Men vi vil gerne tilbyde Jer at bestille de omtalte tilbud på tøjet, samt naturligvis også det øvrige sortiment.

Derfor åbner vi nu for bestillingen med en provisorisk deadline til 1. april, og dermed jo også senere levering af tøjet - vi skal forvente ca. 60 dage fra bestilling til levering af tøjet.

Når der åbnes op, så kommer der nye opdaterede oplysninger om forløbet, så vi beder om tålmodighed - intet er jo til at forudse lige nu, og vi syntes det er mega svært at finde de helt rigtige løsninger, men tror dette er til at forholde sig til for alle.

Vi vil løbende holde Jer orienteret via FB gruppen og hjemmesiden

Mange hilsner

Tommy Kristiansen, tøjansvarlig &