Varde Cykelklubs Cykeltøj

Nu rammer vores klubtøj endelig postkasserne og de lokale pakkeshops…
… så det er tid til at køre en ny bestillingsrunde.

Den nye bestillingsperiode er startet, og den gælder frem til og med d. 10. oktober.
Der er stadig leveringsvanskeligheder på mange forskellige ting, og det gælder desværre også stof med løver på til vores klubtøj.
Vi skal derfor nok alle sammen forberede os på, at der er forlænget leveringstid på efterårets bestillingsperiode.

Hvis alt er tilbage til det normale, er der levering medio december – men det kan også blive starten af februar, før der leveres. Vores leverandør vurderer dog levering i uge 50, så jeg krydser fingre, men vær forberedt på, at det er med et vist forbehold.

Sørg derfor for at få bestilt det tøj, som I skal bruge til foråret allerede nu. Tænk sommer og varme, selvom det først nu er ved at blive efterår. Der er kun meget begrænset mulighed for at få suppleret op undervejs.
Af samme grund kører vi igen med tilbuddet med to kortærmede cykeltrøjer for en yderst favorabel pris!

I Race modellen er der to stk. for kl. 600.- (normalpris kr. 500.-/stk.)
I Sportivo modellen (Slimfit og hurtig!) er der to stk. for kr. 650.- (normalpris 550.-/stk.)

Der kommer løbende information om prøvedage, hvor man kan prøve sig frem til den helt rigtige størrelse. Følg med på klubbens Facebookside.
Hvis der er spørgsmål, er de velkomne i vores facebookgruppe eller på klubtoj@vardecykelklub.dk

Linket til bestillingen er denne gang:

http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order/ZCqT1URwwrDJ0m4pKT5n8dwKPiavLwKx

NB! Husk at der skal opnås et vist antal pr. model, for at produktionen igangsættes af den pågældende model. Køb derfor rigeligt. 😉

Sportslig hilsen

Henrik Slessing, tøjansvarlig
& Bestyrelsen i Varde Cykelklub


Varde Cykelklubs klubtøj er designet med vores “guld leopard med rød tunge” logo, som er inspireret af Vardes byvåben. I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet, så derfor er vores design langtidsholdbart og behøver ikke at blive udskiftet hver sæson. 

I 2017 skiftede vi til en ny leverandør, som tilbyder et online bestillingssystem, der letter håndteringen og reducerer lagerbindingen for klubben. 

Men det betyder at I skal være lidt mere forudseende med bestilling af klubtøjet, og vi beder alle om at tænke “fremad” så alle får bestilt det I skal bruge til sæsonen.

Der er ca. 2 måneders produktionstid fra bestillingen slutter til I modtager tøjet med pakkeposten. 

I praksis, så skal vi altid bestille min. 5 styk pr, model for at den kan produceres og med tre ordre runder pr. år, så kan det godt ske, at der måske ikke er bestillinger nok på f.eks. vinterjakker til juni leveringen. Så må I bestille igen til næste deadline. 

Der vil være tre ordrerunder pr. sæson (kan dog variere noget fra år til år) 

Det nye klubtøj bestilles via et web link til vores leverandør, som desværre ændrer sig til hver runde. Derfor vil der kun være et link synligt, når der er en åben bestillingsrunde. 

Klik på dette link for at gå til on-line bestilling for EFTERÅR 2021 (som har udsat deadline & sne levering):
http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order/ZCqT1URwwrDJ0m4pKT5n8dwKPiavLwKx <

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe  >link til gruppen her<, .

 

Praktiske informationer om bestilling:

Klubben har i første omgang bestillingsrunde i foråret 2021 besluttet at give et tilskud til en kampagne på kort ærmet cykeltrøjer for at få ALLE medlemmer til at bestille og bruge klubtrøjer til træning og cykelløb fremover. Vi håber derved at opnå den visulle effekt og reklame for fællesskabet, som hele klubben er opbygget omkring og vi er stolte af at vise på vejene og i skoven. 

Derfor vil der i forårets ordrerunde være følgende tilbud på bestillingssiden:

VCK kortærmet cykeltrøje model "Race" (standard fit) 

VCK kortærmet cykeltrøje model "Sportivo" (slim fit) 

 

Vedr. trøjerne, så har der tidligere været lidt forvirring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale - og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet med super flot tekstur i materialet. 

Vedr. størrelser: Vi opfordrer alle til at benytte prøvemuligheden, som der tilbydes nogle forskellige dage i forbindelse med hver ordre runde. Her vil der være en repræsentant fra klubben, som kan udfylde en lille "huskeseddel" som du kan notere model og størrelse på, så du nemt kan bestille når du efterfølgende går ind på bestillingslinket. 

Rigtig god fornøjelse med klubtøjet og hjælp os med at promote klubben gemmen synlighed og hensynsfuld kørsel på vej og i skov. 

 

Bestyrelsen i Varde Cykelklub