Varde Cykelklubs Cykeltøj

Version: Januar 2021 - opdateret 24-01-2021 med oplysninger om udsættelse af bestillingsdeadline og dermed også levering af klubtøjet.

Klubtøj bestillingsrunden, som omtales i klubbladet, må desværre udskydes indtil vi kan tilbyde prøve mulighed.

Vi håber og ønsker at kunne tilbyde mulighed for at prøve tøjet før bestilling, men med forsamlingsforbud på fem personer, så ser vi ikke mulighed for at gennemføre dette p.t. Men vi vil gerne tilbyde Jer at bestille de omtalte tilbud på tøjet, samt naturligvis også det øvrige sortiment.

Derfor åbner vi nu for bestillingen med en provisorisk deadline til 1. april, og dermed jo også senere levering af tøjet - vi skal forvente ca. 60 dage fra bestilling til levering af tøjet.

Når der åbnes op, så kommer der nye opdaterede oplysninger om forløbet, så vi beder om tålmodighed - intet er jo til at forudse lige nu, og vi syntes det er mega svært at finde de helt rigtige løsninger, men tror dette er til at forholde sig til for alle.

Vi vil løbende holde Jer orienteret via FB gruppen og hjemmesiden

Mange hilsner

Tommy Kristiansen, tøjansvarlig &
Bestyrelsen i Varde Cykelklub


Varde Cykelklubs klubtøj er designet med vores “guld leopard med rød tunge” logo, som er inspireret af Vardes byvåben. I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet, så derfor er vores design langtidsholdbart og behøver ikke at blive udskiftet hver sæson. 

I 2017 skiftede vi til en ny leverandør, som tilbyder et online bestillingssystem, der letter håndteringen og reducerer lagerbindingen for klubben. 

Men det betyder at I skal være lidt mere forudseende med bestilling af klubtøjet, og vi beder alle om at tænke “fremad” så alle får bestilt det I skal bruge til sæsonen.

Der er ca. 2 måneders produktionstid fra bestillingen slutter til I modtager tøjet med pakkeposten. 

I praksis, så skal vi altid bestille min. 5 styk pr, model for at den kan produceres og med tre ordre runder pr. år, så kan det godt ske, at der måske ikke er bestillinger nok på f.eks. vinterjakker til juni leveringen. Så må I bestille igen til næste deadline. 

Der vil være tre ordrerunder pr. sæson (kan dog variere noget fra år til år) 

Det nye klubtøj bestilles via et web link til vores leverandør, som desværre ændrer sig til hver runde. Derfor vil der kun være et link synligt, når der er en åben bestillingsrunde. 

Klik på dette link for at gå til on-line bestilling for FORÅR 2021 (som har udsat deadline & sne levering):
http://teamservice.mbdenmark.dk/team-member-order/nhEirrM00KDV7timhPIEiJHNT8cK0yoZ <

Der vil være mulighed for at prøve tøjet på nogle aftener optil hver bestillingsrunde. Dette kommunikeres også ud via opslag på klubbens Facebook gruppe  >link til gruppen her<, .

 

Praktiske informationer om bestilling:

Klubben har i første omgang bestillingsrunde i foråret 2021 besluttet at give et tilskud til en kampagne på kort ærmet cykeltrøjer for at få ALLE medlemmer til at bestille og bruge klubtrøjer til træning og cykelløb fremover. Vi håber derved at opnå den visulle effekt og reklame for fællesskabet, som hele klubben er opbygget omkring og vi er stolte af at vise på vejene og i skoven. 

Derfor vil der i forårets ordrerunde være følgende tilbud på bestillingssiden:

VCK kortærmet cykeltrøje model "Race" (standard fit) 

VCK kortærmet cykeltrøje model "Sportivo" (slim fit) 

 

Vedr. trøjerne, så har der tidligere været lidt forvirring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale - og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet med super flot tekstur i materialet. 

Vedr. størrelser: Vi opfordrer alle til at benytte prøvemuligheden, som der tilbydes nogle forskellige dage i forbindelse med hver ordre runde. Her vil der være en repræsentant fra klubben, som kan udfylde en lille "huskeseddel" som du kan notere model og størrelse på, så du nemt kan bestille når du efterfølgende går ind på bestillingslinket. 

Rigtig god fornøjelse med klubtøjet og hjælp os med at promote klubben gemmen synlighed og hensynsfuld kørsel på vej og i skov. 

 

Bestyrelsen i Varde Cykelklub