Varde Cykelklubs Cykeltøj

Så er det tid til at bestille klubtøj igen!

Årets første bestillingsrunde starter nu, og den løber indtil 13. februar 2022.

Der vil løbende i den kommende periode komme opslag på klubbens Facebookside omkring mulighederne for at prøve størrelser i de enkelte modeller.

Det bestilte tøj forventes at komme medio/ultimo april.
Sørg for at få bestilt det tøj, der skal bruges henover sommeren.

Der er også denne gang et tilbud ved køb af to kortærmede trøjer i både Race (normal fit) og Sportivo (slim fit) modellerne.
Brug dette tilbud for at sikre, at der altid er en ekstra trøje klar i skabet.

Hvis der er spørgsmål, er de velkomne her i opslaget eller på mailen klubtoj@vardecykelklub.dk

Linket til bestillingssiden er denne gang HER!

NB! Husk at der skal opnås et vist antal pr. model, for at produktionen igangsættes af den pågældende model. Køb derfor rigeligt. 😉

Sportslig hilsen

Henrik Slessing, tøjansvarlig
& Bestyrelsen i Varde Cykelklub


Varde Cykelklubs klubtøj er designet med vores “guld leopard med rød tunge” logo, som er inspireret af Vardes byvåben. I forbindelse med klubben fik nyt navn og nyt design i 2005, blev det besluttet at der ikke skulle sælges reklamer på selve tøjet, så derfor er vores design langtidsholdbart og behøver ikke at blive udskiftet hver sæson. 

I 2017 skiftede vi til en ny leverandør, som tilbyder et online bestillingssystem, der letter håndteringen og reducerer lagerbindingen for klubben. 

Men det betyder at I skal være lidt mere forudseende med bestilling af klubtøjet, og vi beder alle om at tænke “fremad” så alle får bestilt det I skal bruge til sæsonen.

Der er ca. 2 måneders produktionstid fra bestillingen slutter til I modtager tøjet med pakkeposten. 

I praksis, så skal vi altid bestille min. 5 styk pr, model for at den kan produceres og med tre ordre runder pr. år, så kan det godt ske, at der måske ikke er bestillinger nok på f.eks. vinterjakker til juni leveringen. Så må I bestille igen til næste deadline. 

Praktiske informationer om bestilling:

Vedr. trøjerne, så har der tidligere været lidt forvirring begreberne, så derfor skal det pointeres at Sportivo er slimfit og tætsiddende pasform, som er fremstillet i mere elastisk materiale - og Race er alm. pasform og lidt kraftigere kvalitet med super flot tekstur i materialet. 

Vedr. størrelser: Vi opfordrer alle til at benytte prøvemuligheden, som der tilbydes nogle forskellige dage i forbindelse med hver ordre runde. Her vil der være en repræsentant fra klubben, som kan udfylde en lille "huskeseddel" som du kan notere model og størrelse på, så du nemt kan bestille når du efterfølgende går ind på bestillingslinket. 

Rigtig god fornøjelse med klubtøjet og hjælp os med at promote klubben gemmen synlighed og hensynsfuld kørsel på vej og i skov. 

 

Bestyrelsen i Varde Cykelklub